[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 3 15:48:38 UTC 2005


> Мандраке 10.1, i686 arch, се работи како што треба, сега! Инсталирав со
> инсталерот арно ама првото вклучување имаше менија се само кога кликав на
> нив не се отвараа, како да беше замрзнат firefox-от. Еднаш падна, па се
> уклучи тој Агентот го исклучив и следното пуштање беше фајн...сега е ок...

хмм, го имам инсталирано едно 100 пати и ниеднаш не ми се десило вакво 
нешто... значи Mandrake sucks :)

-- 
дамјан

               I believe the technical term is "Oops!"More information about the Ossm-members mailing list