[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 3 18:22:17 UTC 2005


Дамјан напиша: 

> Тестирајте и
> напишете интелигентен рипорт ако нешто не е во ред.

Само да кажам дека успешно ги инсталирав ФФ на мојот, отприлика, слеквер 10. 
Се убаво си работи. 

На Виндоус 98 инсталацијата исто така пројде. Она „Добродојдотвте во Мозила“ 
го видов, нема Фајрфокс, и прозорот не може да се resize-ува. Не гледам како 
би го поправиле ова, освен ако не знаете некој пократок збор за 
„Добродојдотвте“. Инаку, не успеав да го стартувам ФФ на Видоусот, али не е 
за тоа крив ФФ, пошто полно работи не работат на мојот Виндоус и се нешто се 
жалат за недостаток на DLL-а. Немам намера ова да го поправам, али ќе го 
однесам ФФ до некоја друга 98 машина да го тестирам.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list