[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Thu Mar 3 18:55:43 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:
> Уште нешто, ама не знам дали ова треба тука да го пријавувам :)
> 
> За останато време пишува „остани“. Нели би требало да пишува „останува“ или 
> слично? Еве за што зборам:
> http://gemidjy.softver.org.mk/pr.png
> 
> Поздрав :

И јас истиот проблем го приметив сега, кога пустив да се влече еден 
поголем фајл (јегиба  АДСЛ има свои недостатоци :-) )

е сега дали преостанува или останува е прашањето за вистинскиот збор ?

-- 
В.Б
More information about the Ossm-members mailing list