[Ossm-members] Firefox-1.0.1 ?? ??????????

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Mar 3 21:23:46 UTC 2005


On Thursday 3 March 2005 21:11, Zlatko Trajceski wrote:
> On Thu, 3 Mar 2005 19:22:17 +0100, you wrote:
> >би го поправиле ова, освен ако не знаете некој пократок збор за
> >„Добродојдотвте“.
>
> „ДобрЕдојдовте“ мислам е правилно.
Да, „ДобрЕдојдовте“ е правилно. Плус е пократко од „Добродојдотвте“ на Новица
(има едно „Т“ помалку).

Поздрав Боби

Р.Ѕ. Не знам за вас, ама мене тоа „Фајрфокс“ (како име) страшно ме нервира. 
Знам дека е бренд, ама...


More information about the Ossm-members mailing list