[Ossm-members] Firefox-1.0.1 ?? ??????????

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Thu Mar 3 21:15:10 UTC 2005


Bozidar Proevski se proiznese na 03.03.2005 18:23:

> Р.Ѕ. Не знам за вас, ама мене тоа „Фајрфокс“ (како име) страшно ме нервира. 
> Знам дека е бренд, ама...

Преведено е името Firefox во преводот? Ако да, од која причина? И според 
кои правила?

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list