[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1 на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 5 11:13:52 UTC 2005


Тестирав на икспре профешнл, хоум едишн и на 2000 про и сервер. 
Тестирањето го напраив со нови профили на сите три „ОС“.

На сите се работи беспрекорно, се инсталираат и „плагини“ без никакви 
проблеми. Виндоуз билдот (освен грешките во инсталерот) е тип топ.More information about the Ossm-members mailing list