[Ossm-members] milka (cokoladi) i linux

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Mar 8 17:56:31 UTC 2005


Еве една загубена порака:

Вчера во утрински весник имаше оглас дека производителот на Милка има намера 
некаде во април да донира компјутери во основните училушта. Компјутерите, 
според огласот, ќе бидат со линукс.

Така, ако некој дознае нешто повеќе за ова пишете овде.-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list