[Ossm-members] milka (cokoladi) i linux

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Mar 9 02:40:04 UTC 2005


On Tuesday 08 March 2005 17:56, Новица Наков wrote:
> Еве една загубена порака:
>
> Вчера во утрински весник имаше оглас дека производителот на Милка има
> намера некаде во април да донира компјутери во основните училушта.
> Компјутерите, според огласот, ќе бидат со линукс.
>
> Така, ако некој дознае нешто повеќе за ова пишете овде.

Ништо ново од мене само истото и јас го прочитав...

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list