[Ossm-members] Upload проблем

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Mar 9 14:40:10 UTC 2005


Имам АДСЛ и досега се си беше Ок, симнување, аплоадирање и слични 
трансфери...арно ама пред некој ден гледам КНемо кажува како Аплоад да има и 
тоа со брзина од 15кб/с, а немаше буквално ништо приклучено, никаква 
програма. Како можам да проверам кој процес црпи од конекцијата, конкретно, 
дали некоја скриена програма, daemon, и слично аплоадира нешто некаде...?

Поздрав


-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list