[Ossm-members] Upload проблем

Talevski Igor igor.talevski at eureka.com.mk
Wed Mar 9 14:09:20 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

>Имам АДСЛ и досега се си беше Ок, симнување, аплоадирање и слични 
>трансфери...арно ама пред некој ден гледам КНемо кажува како Аплоад да има и 
>тоа со брзина од 15кб/с, а немаше буквално ништо приклучено, никаква 
>програма. Како можам да проверам кој процес црпи од конекцијата, конкретно, 
>дали некоја скриена програма, daemon, и слично аплоадира нешто некаде...?
>
>  
>
probaj so "top" da vidis dali imas nekoj proces koj raboti 
poveke...odosto treba..

>Поздрав
>
>
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>

-- _________________________
     Talevski Igor
   EUREKA informatika
http://www.eureka.com.mk
    itt at eureka.com.mk
   ++389(0)2 3120-945
_________________________

Computers are like air conditioning - they both stop working when you open windows.
More information about the Ossm-members mailing list