[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Mar 16 13:32:42 UTC 2005


Инсталирав на Windows XP Фајрфокс 1.0.1 на македонски и ми дава жолт 
прозорец со порака: title="&mainWindow.title;"
После видов дека останало уште од верзијата 0.8 на македонски папка 
\Program Files\Mozilla.org која мислев дека е избришана. Ја избришав 
папката, ама ни после 2 инсталации и рестарта ми ја дава истата порака.
Чаре?



More information about the Ossm-members mailing list