[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 16 13:37:00 UTC 2005


> Инсталирав на Windows XP Фајрфокс 1.0.1 на македонски и ми дава жолт
> прозорец со порака: title="&mainWindow.title;"
> После видов дека останало уште од верзијата 0.8 на македонски папка
> \Program Files\Mozilla.org која мислев дека е избришана. Ја избришав
> папката, ама ни после 2 инсталации и рестарта ми ја дава истата порака.

имаш профил негде во \Documents and settings\ со некои екстензии, избриши го 
(направи backup предходно)

-- 
дамјан

           Intel: where Quality is job number 0.9998782345!More information about the Ossm-members mailing list