[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Mar 16 13:54:33 UTC 2005


Дамјан wrote:

>>Инсталирав на Windows XP Фајрфокс 1.0.1 на македонски и ми дава жолт
>>прозорец со порака: title="&mainWindow.title;"
>>После видов дека останало уште од верзијата 0.8 на македонски папка
>>\Program Files\Mozilla.org која мислев дека е избришана. Ја избришав
>>папката, ама ни после 2 инсталации и рестарта ми ја дава истата порака.
>>    
>>
>
>имаш профил негде во \Documents and settings\ со некои екстензии, избриши го 
>(направи backup предходно)
>
>  
>
Така е. ФалаMore information about the Ossm-members mailing list