[Ossm-members] GTK2 и тастатура

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 18 10:24:04 UTC 2005


> > хех, многу ме нервира што во GTK2 апликации не работи
> > шемата Compose,
>
> Desen klik, pa input method, pa X input i raboti compose
> semata.

не работи ова во Firefox (тоа ми е најкористената GTK2 апликација), во xchat 
работи cool. може има некој трик и за firefox...

-- 
дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list