[Ossm-members] proletni maici so pingvini :)

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Mar 19 11:04:46 UTC 2005


Новица Наков wrote:
> 
> Ајде, правиме маички. Тој што ќе го направи дизајнот ќе добие маичка гратис.
> Ако има повеќе предлози за дизајн, ќе направиме гласање.

Може (како предлог) да се размисли дизајнот да биде нешто како што е
на malina.slobodensoftver.org.mk. Знаете пингвин со некое овошје или
цвет...


More information about the Ossm-members mailing list