[Ossm-members] Re: proletni maici so pingvini :)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 18 19:38:06 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>Не одговарајте со „и јас сакам една“. 
>

Јас сакам две, ама ГНУ/Линукс со кирилица да пишува. Ако е на латиница 
нејќам. Ако праи некој дизајн нека напраи и со кирилица.More information about the Ossm-members mailing list