[Ossm-members] Wordpress prevod

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Mar 22 07:03:18 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:
> Zdravo,
> 
> da ne ima nekoj mk prevod na worpress?
> moze li da mi go prati? za koja verzija e?
> 
> POZDRAV, Chombe
> 
Ја имам за 1.3, ама не е целосен. Преведен е само интерфејсот, се што е 
за администрација не е пипнато. Ако сакаш ќе ти го пратам од дома.More information about the Ossm-members mailing list