[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.2

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 23 09:47:11 UTC 2005


Дамјан wrote:

>ќе ја провери ли некој windows верзијата?
>  
>

Ќе ја проверам ја после и ќе пишам.

>ама што се случува ако locale-то на windows-от/user-от не е македонско??
>

Се појавуваат прашалници наместо текстот. Можеби и треба некое мини 
упатство со слики за инсталација на Фајрфокс на македонски под Виндоуз. :\

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list