[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.2

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 24 09:57:37 UTC 2005


Дамјан wrote:

>http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/aviary1.0.1-l10n-candidates/
>

Го тестирав официјалниот билд и работи супер на Икспе хоум едишн.

Мала забелешка: Во обележувачи > вррски за фајрфокс и мозила > Стартна 
страна на фајрфокс, Стартна страна на производот фајрфокс.

Треба да биде „Почетна страна“. Да не го испраќам истово и на флајспреј, 
неам време сега.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list