[Ossm-members] Re: Re: Firefox-1.0.2

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Mar 24 10:31:41 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

>  Arangel Angov напиша:
>
> > Го тестирав официјалниот билд и работи супер на Икспе хоум едишн.
>
>  Исто и на икспе профешнл и 2к про и сервер.

Јас веќе го дистрибуирав на 30 машини низ фирма, така да ако има некои 
проблеми, мисли му ја. :)
More information about the Ossm-members mailing list