[Ossm-members] Re: Re: Firefox-1.0.2

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Thu Mar 24 12:54:17 UTC 2005


На  биндобс хикс пе инсталацијата беше цела хиероглифи.

После инсталација се си беше ок. Фирефоџ изгледа одлично.
Томислав Марковски напиша:

> Arangel Angov напиша:
>
>>  Arangel Angov напиша:
>>
>> > Го тестирав официјалниот билд и работи супер на Икспе хоум едишн.
>>
>>  Исто и на икспе профешнл и 2к про и сервер.
>
>
> Јас веќе го дистрибуирав на 30 машини низ фирма, така да ако има некои 
> проблеми, мисли му ја. :)
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050324/68efdb16/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list