[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.2

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 24 17:08:26 UTC 2005


Vlado Peshov wrote:

>На WindowsXP инсталацијата беше се ОК со преводите, само што копчињата
>како што се Next, Back, Continue, Finnish беа на Англиски.
>  
>

И ќе останат така додека не излезе икспе на македонски. Којзнае дали ќе 
бидат „Напред“ и „Назад“ или „Следно“ и „Претходно“... Добро би било да 
знаеме пред време. :\

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list