[Ossm-members] Re: Re: Firefox-1.0.2

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Mar 24 17:01:36 UTC 2005


 > На  биндобс хикс пе инсталацијата беше цела хиероглифи.

На WindowsXP инсталацијата беше се ОК со преводите, само што копчињата
како што се Next, Back, Continue, Finnish беа на Англиски.


More information about the Ossm-members mailing list