[Ossm-members] Банери за Фајрфокс на македонски

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 24 21:51:53 UTC 2005


> Фалат банери со димензии, нешто како 468 x 60.. повеќе или помалце.

има некој ваков широк baner?? - да ставиме на багра и други сајтови. 

btw некој треба да ја склепа http://mozilla.softver.org.mk/baners.html - онака 
- слика и до неа HTML-от на кој треба да му се направи copy/paste за да се 
убаци негде.

И да не знае некој како  да се направи http://mozilla.softver.org.mk/ да 
изгледа исто во IE како што е во firefox?? :) Со css е страната.

-- 
дамјан

      ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.More information about the Ossm-members mailing list