[Ossm-members] Re: Банери за Фајрфокс на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 26 12:08:56 UTC 2005


Дамјан wrote:

>http://mozilla.softver.org.mk/banners/ff_mk_it2.png
>тоа италик „д“-то не е бугарското??
>

Остај го тоа, стај ја страницата од Глиша, боље е и ги има најдобрите 
банери од таа мојата.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list