[Ossm-members] Банери за Фајрфокс на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 26 14:58:45 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша: 

> 2. Дали во кодот за исечи/залепи да стои апсолутна патека до банерите на
> нашиот сајт или да охрабруваме да ги ставаат кај себе?

Дали можеме некако да знаеме дека некој воопшто ги ставил банерите?


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list