[Ossm-members] Банери за Фајрфокс на македонски

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Sat Mar 26 15:52:16 UTC 2005


Новица Наков wrote:
> Дали можеме некако да знаеме дека некој воопшто ги ставил банерите?

Мислам дека може, ако сакате ќе напишам краток код за таа намена ...

-- 
В.БMore information about the Ossm-members mailing list