[Ossm-members] Банери за Фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Mar 26 18:36:39 UTC 2005


На 26 мар 2005 (сабота), Дамјан напиша:

> > 2. Дали во кодот за исечи/залепи да стои апсолутна патека до банерите на
> > нашиот сајт или да охрабруваме да ги ставаат кај себе?
> 
> на нашиот сајт... може ќе треба да ги смениме или сл.

Го направив така.

A eве мој предлог за мозилла.софтвер.орг.мк 
http://glisha.softver.org.mk/firefox/

Ако ви се допаѓа да го досредам да се валидира и слично...

Иако мислам дека треба да имаме firefox.softver.org.mk за сите овие работи
уште сега, пошто после кога ќе треба да правиме слични работи и за 
thunderbird ќе треба да ги ажурираме сите врски секаде каде што сме ги 
кажале.

mozilla.softver.org.mk да си биде збирен.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list