[Ossm-members] Re: Банери за Фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Mar 28 16:25:53 UTC 2005


На 26 мар 2005 (сабота), Georgi Stanojevski напиша:

> Ако ви се допаѓа да го досредам да се валидира и слично...

Пошто никој не коментираше, го досредивме со Дамјан, направиме нови
банерчиња.

htpp://mozilla.softver.org.mk/

Проблемот со најголемиот банер и изрезбаноста на буквите си стои сеуште.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list