[Ossm-members] Re: Re: povod: Gejts doniral 750 milioni dolari

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Mar 28 11:16:18 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:
> На 26 јан 2005 (среда), Ivan Stojmirov напиша:
> 
> 
>>>Ама штом за мотивицијата го направи, јас ти простувам и во скоро време 
>>>ќе пробаме опипливо да ја оправдаме мотивацијата! :)
>>>
>>>Но харм дан, сеуште Оннет ми е прв сајт по оцабајлечки. :)
>>
>>Му се упика бе! :-)
>>
>>Сеа ни дужи услуга, што значи дека наредниот пат ќе објави некоја вест, 
>>под услов Глиша да му ја прати.  :-)
> 
> 
> Па ќе ја објави за Firefox обавезно. Кога конечно ќе искочи.
> 

Е ајде де, му прати ли мејл? ;-)More information about the Ossm-members mailing list