[Ossm-members] Re: povod: Gejts doniral 750 milioni dolari

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Mar 28 16:22:31 UTC 2005


На 28 мар 2005 (понеделник), Vladimir Stefanov напиша:

> >Па ќе ја објави за Firefox обавезно. Кога конечно ќе искочи.
> 
> Е ајде де, му прати ли мејл? ;-)

Па ајде прво да досредиме со банерите и со статистиката. Тешко дека ќе
стави ОнНет банер но тие што ќе прочитаат на ОнНет ако сакаат да може да 
стават.

И не само на ОнНет треба да пратиме и на други сајтови. Плус некако на 
сајтовите на телевизиите и на весниците(како што им беше на Новица и Дамјан
идеја) ако успее некој барем една недела да изврбува банер да ставаат 
сигурно добива чоколадо! :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list