[Ossm-members] Re: ??????

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Mar 28 16:15:47 UTC 2005


На 28 мар 2005 (понеделник), Ivan Stojmirov напиша:

> >мора да ставаат нешто налик <img src=banner.php>, а не директни патеки до 
> >самите банери. Вака има мал милион дополнителни  чекори кои нашиот сервер 
> >треба да ги опслужува дополнително на секое прикажување на сликата до туѓи 
> >сајтови.
> 
> Со мојот предлог се решава и овој проблем. Секој што ќе линкува до 
> нашата страна ќе се појави во referers.

A како се инсталира овој bbclone? На што се врзува? 
Во секоја php скрипта што сакаш да ја брои се повикува или брои од апаче
записниците (логови)?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list