[Ossm-members] NAS конфигурирање

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Mar 29 17:09:21 UTC 2005


Здраво,

Да не има некој искуство со конфигурирање
и користење на NAS (Network Audio System)
со Qt апликации?
Некои Qt апликации го користат за да дадат звук.
Барав на нет, ама ништо не најдов :(

Поздрав, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list