[Ossm-members] Re: Re: Банери за Фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Mar 30 12:11:29 UTC 2005


На 30 мар 2005 (среда), novica at bagra.org напиша:

> > На англиски?
> 
> Na makedonski.

Што е тука на македонски? 
"...The browser reloaded и Take back the web."

Ако си накурчен немора врз мене да се празниш!

Кога веќе не ти се свиѓа "Прелистувач од доверба" те прашав најнормално да
кажеш што да се смени, ти си главниот. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list