[Ossm-members] Re: (no subject)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun May 1 13:12:58 UTC 2005


На 01 мај 2005 (недела), ufo at linux.net.mk напиша:

> > zdravo,vrsam prevod na edna programa (myphpvisites) i mi
> 
> http://users.ossm.org.mk/~ufo/CUT.html

И овој:
http://glisha.softver.org.mk/ueb/datoteki/recnik.html

Овој е користен во преводот на Фајрфокс, Тандербирд и се што Новица
преведувал најверојатно.

Повеќете зборови се исти, некои ги нема во едниот и во другиот и слично.

Има уште еден што го користат за превод на КДЕ но пошто забранија да се
објави го нема сеуште ни на нивниот сајт. :(

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list