[Ossm-members] Re: (no subject)

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun May 1 14:37:43 UTC 2005


On Sunday 1 May 2005 15:12, Georgi Stanojevski wrote:
> Има уште еден што го користат за превод на КДЕ но пошто забранија да се
> објави го нема сеуште ни на нивниот сајт. :(
http://mkde.sourceforge.net/recnik.html

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list