[Ossm-members] Zaednichki rechnik (peglanje konflikti)

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri May 6 16:51:23 UTC 2005


On 5/5/05, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> On Thursday 5 May 2005 20:23, Jovan Kostovski wrote:
> > >    compile -> компајлирај; compilation -> компајлирање
> >
> >       певеди, преведување ??????
> 
> А тогаш како ќе биде
> translate - ????

исто така преведи исто како и interpreter=преведувач

Ти барем ги знаеш тие работи ;)

Поздрав, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list