[Ossm-members] Re: Firefox 1.0.4

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 11 12:24:27 UTC 2005


На 11 мај 2005 (среда), Дамјан напиша:

> http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/
> 
> Ајде, windows, macintosh, linux??
> се бара да пријавите само проблеми кои не постоеле во 1.0.3!!

Уште ли не се направи некој update систем? Секои две недели да го симињаш
целиот ебан Фајрфокс ради некои закрпи не многу луѓе може да си дозволат
особено кај нас. :(

Ова ажурирањево е огрооомен минус за Фајфрокс.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list