[Ossm-members] Re: Firefox 1.0.4

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu May 12 13:07:49 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>  Ова ажурирањево е огрооомен минус за Фајфрокс.

Ако нема ажурирање, минус ќе биде токму тоа: зошто нема ажурирање после 
објавени багови.
More information about the Ossm-members mailing list