[Ossm-members] rabota so php5

Darko Spasovski darkos at mt.net.mk
Wed May 11 17:53:08 UTC 2005


Wow, што убаво му одговори. Сигурен сум дека сега човекот одвај чека да
почне да соработува со ОССМ.

Луѓе, што ви е бре на вас!?! Па зарем мислите дека ако нон-стоп мрчите на
листава за netiquette НАВИСТИНА ќе постигнете нешто, некаде? Или едноставно
немате попаметна тема за дискусија, а тегнењето на уши со бонтон УРЛ-и ве
"пали". Искрено, гледано од страна, сето тоа изгледа патетично.

Ова важи генерално за сите дон кихоти на листава, не се однесува само на
тебе.

Поздрав
Дарко 

-----Original Message-----
From: ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk
[mailto:ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk] On Behalf Of Ѓоре Захарчев
Sent: Wednesday, May 11, 2005 6:38 PM
To: ossm-members at hedona.on.net.mk
Subject: Re: [Ossm-members] rabota so php5


From: "Vanco Nastov" <vanini at mt.net.mk>

> Најпрво поздрав !
>
> Се викам Ванчо Настов 25
> Од Кавадарци
> Студент на ЕТФ
> 075610841
>

Одговорот се пишува под оригиналниот текст, а не над него!
За друг пат да знаеш.

http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html#citatiMore information about the Ossm-members mailing list