[Ossm-members] Creative Commons Bulgaria

novica at bagra.org novica at bagra.org
Thu May 12 19:43:40 UTC 2005


> Тие што ги интересира темата за авторските права и
> дигиталната ера, можеби ќе 
> сакаат да го посетат предавањет на Lawrence Lessig во
> Софија.

Ќе идеме?

-- 
Новица
More information about the Ossm-members mailing list