[Ossm-members] Историјата на GUI

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu May 12 19:31:45 UTC 2005


Пошто на сајтот уште не може да се креираат стории (аман бе луѓе до 
кога?), еве линк до една крајно интересна сторија за историјата на GUI 
http://arstechnica.com/articles/paedia/gui.ars/1


More information about the Ossm-members mailing list