[Ossm-members] Re: pomos

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 17 08:08:22 UTC 2005


Nikola Vanevski напиша:

> - ја поврзеш таа скрипта во соодветните rc.x директориуми за да се
>повика во бараниот runlevel (Уфо, превод за runlevel???)
>

Ниво на извршување? (сеа добив интернет :))

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list