[Ossm-members] КДЕ 3.4 на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 18 00:27:48 UTC 2005


Знам дека е преведен поголемиот дел и доколку некој го има инсталирано 
би сакал да ве замолам да ми испратите неколку слики од екранот.

Фала.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list