[Ossm-members] Re: КДЕ 3.4 на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 18 11:58:22 UTC 2005


На 18 мај 2005 (среда), Arangel Angov напиша:

> Знам дека е преведен поголемиот дел и доколку некој го има инсталирано 
> би сакал да ве замолам да ми испратите неколку слики од екранот.

Незнам колку ми е ажуриран преводот.

http://glisha.softver.org.mk/ueb/datoteki/UfoKde34/

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list