[Ossm-members] Re: bonton, amandman (Temata e zatvorena)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 18 11:42:55 UTC 2005


На 17 мај 2005 (вторник), Vasko Mitanov напиша:

> Дефинитивно треба да се додаде во бонтонот
> (http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html#citati)

Mислам дека во #pravila е поубаво.

http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html#pravila

3. Доколку некој испрати порака која не е според правилата на бонтонот,
немој да одговараш на пораката само за да го опоменеш дека неправилно ја
напишал пораката. Забелешката за неправилно форматирана порака прати ја
на приватната адреса на испраќачот или евентуално како пост-скрипт на 
твојата порака. Одговарај само на темата на пораката.

Темата е затворена!

Васко (Настов) ако земе да го работи проектот да части. ;)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list