[Ossm-members] 10ти =?utf-8?b?INGY0YPQvdC4?=, настан

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun May 29 21:18:55 UTC 2005


On Sunday 29 May 2005 20:28, Ivan Dimitrov wrote:
> Arangel Angov wrote:
> > за ова или пак да помогне околу режењето на цедињата ќе се собереме и
> > ќе се договориме неделава, прво ме интересира дали има заинтересирани.
>
> Јас би можел да режам, а за финансирање - дента кога ќе се купуваат ако
> имам пари ОК...финансиски сум нестабилен :)
>
> Ико

Еве и јас можам да режам...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list