[Ossm-members] 10ти јуни, настан

Ivan Dimitrov ivandimitrov at on.net.mk
Sun May 29 18:28:21 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

>  Пошто последен пат кога прашав колку пари имало на сметка добив 
> одговор дека нема пари на сметка така да ако сака некој да донира пари 
> за ова или пак да помогне околу режењето на цедињата ќе се собереме и 
> ќе се договориме неделава, прво ме интересира дали има заинтересирани.

Јас би можел да режам, а за финансирање - дента кога ќе се купуваат ако 
имам пари ОК...финансиски сум нестабилен :)

Ико
More information about the Ossm-members mailing list