[Ossm-members] 10ти =?utf-8?b?INGY0YPQvdC4?=, настан

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue May 31 17:27:02 UTC 2005


On Tuesday 31 May 2005 14:32, Dean Josevski wrote:
>
> Книгата којашто има симболична малопродажна цена од 200 ден., Интегра
> инженеринг би ја отстапила на Слободен софтвер и Лугола за 100 ден., а
> малопродажната цена ќе се задржи на 200 ден. На тој начин со едната
> половина од вредноста (100 ден.), Интегра инженеринг ќе си поврати дел
> од инвестираните средства, а другата половината од цената (100 ден.) ќе
> остане во Слободен софтвер и Лугола за натамошно користење.
>

Фер и корисно.
Деан поздрав извини шо не се јавувам или идам ама ми почна сесијата па учам :( 
Се гледаме накај 20ти :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list