[Ossm-members] Re: 10ти јуни, настан

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue May 31 21:17:00 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Dean Josevski напиша:
>
>
> Овие информации ги знаеме пошто сигурно ги пишуваш по стоти пат на 
> листава. :) Не, стварно, олабави малце со рекламата.
>

Не е на одмет да се потсетиме од време на време.

>
> Се е тоа океј, ама ја лично не можам да си зеам обврска да продавам 
> книги пошто ќе имам и друга работа тој ден, ако се јави некој 
> доброволец што би се договорил со тебе и што би си земал одговорност и 
> парите да ги чува, не гледам зашто да не. 


Добро, ветувам дека во иднина нема да ве замарам со книгата и сл., а 
доколку има некој доброволец нека пиши.

-- 
Деан Јошевски

Интегра инженеринг - Битола

ул. Стреја Нахмијас 5 / 21
7000 Битола

тел.: 047 202 990
тел./факс: 047 202 995

www.integraeng.com.mkMore information about the Ossm-members mailing list